......

Blir ett kort inlägg, min dator dör snart, och jag orkar inte sätta i strömsladden. Haha, ska sova ändå!

Men hoppas ni har haft en bra dag, det har jag! Får berätta i morgon! Men när vet jag inte..

God natt,
Ciaó Yvan

Stranden.

Heeeeeeej.
Blev inge mer blogg igår.  När jag slutade klockan två ( vilket var aaasskönt ) så cyklade jag ner på öster och köpte de sista presenteran till min kära syster, som jag och pappa sedan hämtade vid båten klockan fyra! Han körde hem oss och vi tog cyklarna ner till hamnen, och hade tänkt att doppa oss vid kallis, men det blåste så mycket så vi blev svalakde bara av att gå ut på bryggan. Vi gick längs strandpromenaden och pratade! Det var väldigt skönt att träffa syster igen, och har inte skrattat så mycket på länge! :D fyfan vad kul det var:p.
Efter en stund tog vi oss upp till mitt jobb och handlade mat. Det blev tacos......igen. :)

Om en stund ska vi till stranden, men vilken är ännu en gåta. Haha. Men jag ska iallafall köra!
Ha en bra dag i solen, så hörs vi nog senare!



Ps. Tur att TVÅ av er svarade på frågan häromdagen iaf:).

Ciaó Yvan

Morning

God morgon!


Nu ska jag åka till jobbet! NI får ha en bra dag så hörs vi kanske senare..:)

Ciaó Yvan

Picknick

Hejsan!
Har tyvärr inte kunnat blogga något tidigare idag, eftersom att jag jobbat hela dagen och när jag slutade så mötte jag upp mamma, pappa och älsklingen så cyklade vi upp på ett berg(!?) ovanför hamnen och satt där på filtar och åt potatissallad med rostbiff och sallad. :) Jätte skönt. Sen fick tobbe myror i brallan så vi cyklade ner på hamnen, och gick runt. Pratade en stund med han som tatuerade oss( vår nya kompis) :D. Och nu är vi hemma.

Lite tråkigt en sån här dag, när jag jobbat hela dagen, finns liksom inget att berätta. Har inte hänt något speciellt på jobbet heller. Jobbar i morgon med, så kommer bli likadant med bloggningen då. Hoppas på bättre uppdatering till helgen.

Vad har ni gjort hela dagen idag? Det har ju varit skitvarmt! Känns inte alls kul att det kommer nu när jag jobbar nästan varje dag :(. Stod i aftonbladet att det ska vara så här i tio dagar till, och om elva dagar så jobbar jag min sista dag... Vad händer då? Ska det regna då eller!? Nä fy, då blir jag arg :).            

Lite bilder från kvällen




Ha det så bra så hörs vi i morgon..
Ciaó Yvan

Trötter

Heeeej.:)
Nu är jag hemma, efter en låååg dag. Jag räknad fan sekunder den sista timmen :P. haha.
När jag slutade kom pappa och hämtade mig så fick jag köra :), kuuul.

Förlåt, men jag orkar inte skriva mer, har inget att säga heller:P. Ska sova nu, sov gott allihopeeen:)
Ciaó Yvan

sommaren är bakom hörnet...

Ska åka till jobbet om ca en kvart, då jobbar jag till nio... puuh... Kommer bli en lång dag.
Sen kommer pappa som sagt och hämtar mig, så ska vi övningsköra:).

HÖRRNI, nu kommer sommaren! Säger dom, men ska vi tro på de den här gången eller?
Det tråkiga är ju självklart att jag jobbar hela veckan, fast slutar tidigt på fredag och är ledig på lördag, så hoppas på sol då! Dessutom är systra mi här då också. Sen jobbar jag en vecka till, seeeen är jag ledig:D.

Ha en bra dag, så hörs vi sen. Kommer inte blogga under dagen som ni förstår. :)
Ciaó Yvan


Glass med varma hallon

Jag och älsklingen har precis kommit ur duschen. Innan det åt vi glass med varma hallon :). Mums!
Vi är inte med varandra speciellt mycket, sitter vid varsin dator, haha :P, och snart ska vi sova :).


Börjar tolv i morgon och jobbar till kvart över nio. Det jobbgaste passet av dom alla, tycker jag. Efter det ska jag nog ut och övningsköra, se upp!!! Nej skoja, jag är bäst på att köra bil ;) fast nu har jag inte kört på flera månader så får väl se hur det går!

Ni har fortfarande inte svarat på mina frågor? Vart tog ni vägen? Ni som kommenterade?:D

God natt
Ciaó Yvan

Clock from one

Jag trottsade min trötthet och tog mig ut idag i alla fall. Det var ju så fint väder plus att jag behövde komma till sjukhuset och ta prover. Så jag cyklade ner strax innan fyra (provtagningen stänger fyra :P) och var klar på nolltid. Så jag cyklade upp till öster och på guldfynd hittade jag en klocka! :) Den var nedsatt med 70%, så jag tyckte den här klockan var värd 89 kr! Köpte den ju inte bara för att den var billig, den är ju fin också :D.



Nå vad tycker ni? :)

Ciaó Yvan

18 år


Min älskade vän fyller 18 år idag. TUSEN GRATTISKRAMAR.
JAG ÄLSKAR DIG



Header-problem

God morgon eller något! Jag har varit vaken ett tag, men jag är fortfarande sjuuukt trött. Orkar inte göra något, men måste pallra mig till sjukhuset någon gång, och ta prover! Lämna tillbaka Tobbes shorts ska jag också göra, och köpa present till min syster som kommer på fredag :). Men det kanske får vänta tills fredag, för då är det lön:). Har inte varit så här fattig sen jag vet inte när! Usch vad jobbigt att inte ha pengar!

Jag håller på att fixa min design här på bloggen, men det går sådär! Jag har en header som jag tänkte testa men grejen är den att jag inte kan ladda upp bilden, för den är för stor! :( Och om jag ändrar bildstorleken så blir det ju fel mått! Snyft...

Varför svarar ni inte på mina små frågor, så som vad ni gör osv? :D Svara nu.. Vad ska ni göra idag? :) SVARA!!

Ciaó Yvan

Bild: Google.

Scared Silent

Sitter och se en film på femman, baserad på en sann berättelse! Just nu är det reklam, så passade på att uppdaatera lite nu :). 

Scared Silent

Baserad på en sann berättelse om en grupp kvinnor som alla blivit våldtagna av en och samma polisman. Kvinnorna bestämmer sig för att utmana systemet för att ställa våldtäktsmannen inför rätta. Detta visar sig dock vara svårare än de någonsin kunde tro eftersom polismännen håller varandra om ryggen.

Heeeeemskt!  :(

 


Nu börjar den igen :)
Ciaó Yvan

 

 



Bobby

Sitter hemma hos Bobby nu, han har fest. Haha. :P
Men ska hem redan vid elva, eftersom att jag ska upp och jobba tidigt i morgon! :(
Förlåt för att jag inte uppdaterat  tidigare idag, (:p) men har faktiskt inte haft tid till det :).

Vi hörs i morgon eller sen! Ha en trevlig kväll...
Cíaó Yvan

Gulliga läsare

Hej allihop:).
Vad kul att det var så "många" som kommenterade :). FORTSÄTT SÅ! :D

Är hemma nu. Skulle egentligen vara med Tobias ikväll, men han är på krogen med några kompisar! Så jag är hemma nu, men det funkar det med. Det är nämligen lite folk här, mammas kompisar från Sthlm!
Fast Tobias kommer hit sen också, så det blir myys!

Jag hade gärna också varit ute och gjort någe kul, men är ganska trött, har ju faktiskt jobbat till nio idag! Fan vad trött jag blir på vissa människor som visar noll respekt. När klcokan var tio över nio (Vi stänger nio) så var det en kvinna kvar i butiken, som verkligen segade som tusan. Vi sa till henne två gånger.. Man borde väl ändå tänka "oj det kanske är stängt" när man är helt ensam i butiken, butiken är nedsläckt och frys, frukt mm är övertäckt?!? Men nej inte hon inte. Så sa jag till henne" Vi har faktiskt stängt nu"  " Ja, jag är klar nu" Och det hade hon  typ sagt fem minuter innan till Sofia med, när hon sa till. Det kallar jag noll respekt iaf! Usch :).

Jaja, Vad gör ni en kväll som denna? Ute och festar? Eller sitter ni hemma och myser? Berätta:)
Ciaó Yvan

Klänningar :)

Den här söta klänningen köpte jag igår :)







Och den här köpte jag idag, men jag kanske kommer öämna tillbaka den. Det är ju inga axelband så den åker ner lite lätt. Men ska testa lite här hemma, så får vi se :)





Nu måste jag cykla till jobbet, börjar klockan två! Sen åker jag till Tobias, såfår se om jag skriver sen! Annars får ni ha en bra dag och kväll.
Ciaó Yvan

rubrik.

Sitter och suger på en sån där god tomteklubba, ni vet!? Eller, tror inte så många vet vad de är för någon klubba. Men jäkligt god är den i alla fall ;).

Kvällen blev inte som väntat, jag är redan hemma. Jag cyklade ner på stan och träffade Mathias och hans kompisar, som inte riktigt visste vad dom skulle göra. Men vi gick ner på hamnen tillslut, och det var vääärldens längsta kö in till hamnplan.
Så vi gick till glassbaren och träffade, Sabina, Helen och Madde :) Typ gårdsträff:D.  Men matte och hans kompisar drog mot Burmaister(!?) med hopp om att komma in, och madde o dom skulle hem, så det vara bara för mig att cykla hem de! Men fick träffa alla en stund i alla fall!

Jag åt ju goood mat förut. :) här e bevis:





Okej, det här var inte de jag åt. :)




Nej gott folk, nu ska jag sova. Sov gott :)
Glöm inte att lämna spår efter er i kommentar-rummet :) (Fiffigt namn)

Ciaó Yvan


Down in town

Har precis käkat tacos, det var mumma. Om en stund ska jag ner på stan och träffa Madelen och Helen, vet inte riktigt vad vi ska göra, men något blir det väl:).

Vet ni vad? Jag hade tänkt skriva och lägga upp massa bilder nu, men fick ett mess av Madde så drar ju ner på stan istället! Men om jag hinner så skriver jag när jag kommer hem. Blire bra?;)

Ha en trevligt kväll.
Ciaó Yvan

Minigolf

Det var sol igår! Jag var ledig! Jag låg på stranden! :D Det var nog första dagen av dom dagarna som jag har varit ledig som det har varit fint väder. När klockan blev fyra åkte jag plus några till in till kneippbyn och spelade minigolf. Jag kom inte sist, för de gjorde Ida. Hihi.

Nu sitter jag hemma hos Tobbe och väntar på bussen som går om en timme. Då ska jag hem, och senare kanske träffa en gammal kompis från Sthlm :). Jag skulle egentligen behöva gå till naprapeten igen, men när jag ringde för att beställa tid för en stund sen, så hörde jag en röst " Vi har semester, återkommer måndagen den 28 juli"   Wtf?? :(    Jag då? Tänker dom inte på stackars mig, som har ont?! :(

Här har ni ett klipp på han som gjorde tatueringarna, haha!


Ciaó Yvan

22 månader.

Igår så var det den 14 Juli vilket innebar att jag och Tobias har varit tillsammans i 2 år och tio månader. Man kan ju inte "fira" varje månad. Men de är ju ändå något specillet, så vi cyklade ner på hamnen och köpte glass på glassbaren. Sen satte vi oss vid båthamnen och glodde på Stockholmarna som glassade i sina lyx-båtar. Fy fan vad pengar dom har alltså. Usch.

Sen gick vi runt nere på hamnen, jätte mysigt! Vi hittade ett litet stånd där man kunde göra en tillfällig tatuering, så jag och Tobbe gjorde en varsin! Både jag och Tobbe kände igen killen som gjorde tatueringarna, så jag var tvungen att fråga, hahha!
Han var med i Idol det året som hon ringsignalen sjöng, kommer inte ihåg om det var förra året eller året innan!?!  Han var inte speciellt bra. Det var han som var utklädd till polis. Han försökte förklara för oss att allt var uppgjord och inte seriöst alls. Vad ska man tro? :D

Jobbat till nio idag. Är ledig i morgon och på torsdag! Så i morgon måste de vara fint väder, för då ska jag sola!

Här kommer lite bilder från gårdagen:

Nere på hamnen

Kallis

Visby från ett håll:)

Jag gjorde skorpionen ovanför trosan eller vad man ska säga, och Tobbe skrev Elvine på insidan av armen.

Visar ett klipp på polismannen i ett annat inlägg, det här blir så långt annars :).

Ciaó Yvan

Boooring

Jag får väl göra som alla andra bloggar och göra en sån här tråkig lista. Det är alltså från min mobil-lista!

Har du pussat nummer 2? (Alexandra)
Nä det har jag inte!

Vad har du för relation med nummer 20? (Emelie)

Hmm.. Hon går i min paralell-klass.

När ska du träffa nummer 30? (Helen)
Jag vet inte. Men någon gång under sommaren iallafall! :)

Är nummer 18 söt? (Elma)

Ja de är hon :) .

Vad var ditt första intryck av nummer 13?(hemligt:D)
Oj, det kommer jag inte ihåg. Men tycker väl lite olika om den personen.. Lite speciell sådär:D

Gillar du nummer 14? (Dennis, ja din Dennis Ida! :D)
Jora, Dennis är snäll:)

Har du träffat nummer 3 den senaste månaden? (Amanda L)

Ja faktiskt! Eller inte den här månaden, men inom loppet av en månad:D.

När ska du träffa nummer 26 nästa gång? (Garbiel, barndomsvän)
Inte en aning. Vi pratar knappt med varandra. Och han bor i sthlm.

Är du nära vän med nummer 23?

Hehe, borde vara lite bättre vän med. Det är nämligen gymmet ;)

Har du gått på bio med nummer 4?

Ja det har jag. Amanda och jag var på bio med hennes syster en gång, och såg Håkan bråkan och Josef. Haha!

Skulle du kunna gå ut med nummer 35?
Det blir nog lite svårt att gå ut med Ica :D . Men med alla jobbarkompisar kanske:D

Vad pratar du och nummer 5 oftast om?(Anders)
Vi pratar inte så ofta, Men när vi gör de så är de väl de vanliga. Hur man mår osv...

Skulle du kunna ge nummer 9 en kram? (Bobby)

HAHA, Jo kanske de! Om han verkligen behöver en.

Vad har du och nummer 24 för relation? (Fredrik)
Han var min chef förut :)

Vad skulle du vilja göra med nummer 25?

Åka båt med. Det är numret till fåröfärjan :)

Vad är det bästa med nummer 8?

Att man kan gå o beställa p- piller.:D Det är barnmorskan. Haha

Brukar du och nummer 16 träffas? (Elin)

Ja det händer. När hon är med Johan.

Ska duscha nu, sen sussa! God natt.
Ciaó Yvan


Uppdate. Ida ville veta vilka alla var. Så skriver de nu då:D Namnen inom paranteserna då!

Rute rockar ute


Hej!
I går åkte vi hem till Tobias och gjorde inte speciellt mycket på dagen. När kvällen närmade sig visste vi inte riktigt vad vi skulle göra, men efter mycket om och men så åkte vi med Stefan och Johanna till Rute rockar ute, i Rute såklart:D. Jag tog med mig Amanda också! Det var bra gjort av mig, för vi hade sketa kul. I alla fall jag :). Men de bästa var att vi inte betalade för att gå in! Vi plankade in, haha. Vi gick genom skogen och in bakom allt folk. Efter ett tag gick jag till kassan (där man får en stämpel om man går in rätt väg och betalar) och sa till hon som satt där att min stämpel hade försvunnit. Så jag fick en stämpel, haha! hade gärna velat vara kvar till dom stängde, men strax efter ett åkte vi hem, för att chaffören ville hem:(. Synd!

När vi kom hem ville tobbe vidare men han behövde sova om man säger så. Och jag hade ganska så rätt, för medans jag gick på toa så hann han somna:).

Idag hade jag hoppats på sol, och lite fick jag, men det var mest moln:(. I morgon lär de väl vara strålande sol och blå himmel, för då jobbar jag ju! Jaja, har två veckors semster innan skolan börjar iaf:D.

Nu är jag hemma, utan min älskling. Men vi ses i morgon, och då har vi varit tillsammans i två år och tio månader! Myys.

Skriver kanske senare!
Ciaó Yvan

Fredagkväll

Go kväll mina få men unika besökare  =). Hur mår ni?
Jag mår helt okej, ganska trött efter en dag på jobbet! När jag kom hem för en stund sen så var jag så jädrans hungrig. Som tur var fanns det mat på bordet:). Bara slängde i mig! aaaaaasgott.

Ikväll blir det att ta det lugnt. Se på tusenbröder eller så skulle jag tro. Det är tydligen fest i tobbes hemtrakter, men jag orkar inte åka dit! Lite synd ändå faktiskt :P, att jag inte orkar alltså!

Ha en trevlig kväll. Vi hörs!
Ciaó Yvan

Mys-frukost

I morse kom Lill hit till mig. Vi kokade ägg, åt små varma baguetter ( som man gör själv) drack färskpressad apelsinjuice och åt yougurth med jordgubbar :). Muuuums.. Det var jätte mysigt att hon kom hit och såg mitt nya hem och umgicks med mig en stund! :)

Nu har jag precis ätit igen, fast sallad. Om en halvtimme ungefär ska ja till jobbet och jobba till nio.

skulle tagit lite bilder när Lill var här, men de blev inte så. Men här kommer en på jordgubbarna vi åt :)


Ciaó Yvan

SVT

Nu gick de ju lång tid igen! Fy på mig. Men den här gången var de Amanda som typ påminnde mig om att jag faktiskt har en blogg! Hon läser den:D tur de!

Jobbade till åtta idag, Det hände en rätt konstigt sak förut.. Jag satt i kassan och kunden jag hade ville ha ett "häfte" med frimärken. Whuuut? tänkte jag. Ska hon ha en bok eller? Men tog de som att hon ville ha tio st. Så jag vände mig mot kunden  (som stod där nere vid varorna) och säger " Ska du ha tio st eller?" Och vad ser jag? Jo en man med en fet kamera, från Svt (!?!) och filmar mig. :O. Jag blev väldigt förvånad kan jag säga. När han såg att ja tittade mot kameran, tog han ner den och gick där ifrån. Fattar ingenting, varför filmade han mig? Han hade tydligen filmat i butiken med. Men de sjuka var att chefen inte ens visste om att han varit där.. Måste man liksom inte ha tillstånd för sånt? Han skulle dessutom ha frågat mig om det var okej! Aja, så såg ni mig på tv ikväll eller? hahah.


Ligger i sängen nu, helt död. Ska nog se på ett avsnitt tusenbröder eller så.:).
I morgon jobbar jag till nio sen åker jag nog med älsklingen min till honom och är där i helgen. Det här är nämligen den enda helgen då jag är ledig både lördag och söndag, under alla veckorna som jag jobbar! Hoppas det  blir fint väder :D

God natt på er! Lämna gärna en kommentar:)
Ciaó Yvan

RSS 2.0