min dag

Gymmat, haft projektarbete, pluggat teori, haft körlektion, kört hem, handlat mat med mamma, ätit, sett på tv, suttit vid datorn, pluggat............ är vad jag har gjort idag!


Vad har ni gjort? =)

Ciaó Yvan

bra lördag

Jag hade en bra lördag igår. Först jobbade jag från 10-16.30 sen åkte jag hem och fixade mig för att sedan gå till Felicia där de var fler trevliga flickor från siesta. Vi beställde mat från Joda och de var mumma. Runt nio kom tobbe o hämtade mig och vi åkte hem till honom. Johan och Elin kom och vi satt o spelade spel till kvart över två ungefär. Mycket trevligt =)
Men..är trött idag. Har pluggat och varit hos mammas arbetskompis för att träffa hennes barn som jag ska vara barnvakt åt i morgon! Det går nog bra.

Snar blir de mat och lite mer plugg, sedan mitt ÄLSKADE OTH!! <3 :D hah. Ja, jag är besatt.



Ciaó Yvan

Ps. Jag älskar dig Tobias :)

skola

Sitter i skolan, nästa lektion börjar kvart i tio. Men det är även den sista eftersom att jag inte behöver gå på sista lektionen :). har klassråd efter lunch bara, sen slutar jag! Efter skolan ska jag plugga teori. Ska ha de där förbaskade körkortet! Känns som att alla har nu? i alla fall i skolan.

jaja, ikväll ska jag förmodligen till Tobias, men måste upp så jäkla tidigt i morgon då :(

Well well... Se yaaaaaaaaaho
Ciaó Yvan

Balklänning

ååååh, jag sitter och kollar på balklänningar! Längtar så mycket till studenten och balen. Jag har varit och kollat på tyg till klänningen idag och bestämmde mig nästan direkt. Jag är 99% säker på att de blir de tyget jag kollade på. Jättefin färg!


Den här var rikigt fin! Men jag ska inte beställa eller köpa i affär. Har en som ska sy min klänning :)

daoh

Hur blir det om du åker härifrån? vad händer med oss då?

tråkigt

Guldbaggen var ite vad jag hade väntat mig... :( De håller ännu på men jag sitter lite här också :)


fyndfyndfynd

Idag har jag hunnit med lite av varje. Började inte förens ett idag i skolan så jag gick till gymmet och tränade innan, sen åt jag lunch hos mamma. Efter skolan så gick jag till bilskolan och pluggade, sen fyndade jag armand på åhlens o guldfynd. Tre stycken för 56.50 sammanlagt som utan rea skulle kostat över 200 :). Det kallar jag fynd!

Nu har jag precis ätit middag och ska göra en liten uppgift, sen ska jag nog se på guldbaggen :)

Ha en bra kväll
Ciaó Yvan

Kista

Känns som att jag inte bara kan skriva massa deppiga inlägg när jag börjat skriva igen. Men det var nog därför jag fick för mig att skriva...

I alla fall, idag har jag målat en kista för andra gången. Nu har den hjul och handtag och står jätte bra under mitt fönster =)
Jag hyrde även en film förut ( 10 spänn!!!! ) men den var inte så bra som jag hade velat. Hände typ... ingeenting. tråkigt.

Fint va? :D



Jag satte fast krokar på insidan där jag hänger halsband och sånt =)

finner inga ord

Jag orkar inte. Förstår ingenting. Förstår inte hur det kunde bli såhär. Vi skulle ju vara för alltid? Eller?



I'd be in trouble if you left me now

Det känns tomt. Tomt utan dig.

I'd be in trouble if you left me now

RSS 2.0