Sex and the city

Jag kom hem för en stund sen. Jag och Julia har varit på bio! Vi såg sex and the city, den var helt okej:), inte världens bästa film, men rätt bra! Det är inte så många filmer som går här, så när de kommer någon man kan tänka sig att se, måste man ju se den:D.


Efter filmen cyklade vi ner till hamnen, där satt Johan Erik och Thomas och åt, så vi satt där en stund tills Julia skulle med bussen!

Tidigare idag så var jag med mamma i en ny skoaffär och köpte två par skor:), efter de så cyklade jag till naprapaten (för tredje gången på tre veckor). Har så ont, och värken släpper ju inte. :(

I morgon är det jobb som gäller, sen åker jag till älsklingen, och på lördag vankas de fest, bästisen Erik fyller år och ska firas! Men jobbar på söndag, så blir ingen lång kväll för min del, tyvärr.

Nu ska jag glo lite på internet, och sen sussa! Sov gott.
Ciaó Yvan*

Superstar

Kan ju lägga upp en låt också:). Ni säger säkert att den är uttjatad eller någe, men jag tycker den är bra:D

I´m back!

Hej!
Nu är jag tillbaka igen! Jag hade en blogg förut, men tog bort den pågrund av att ingen läste (!??) och jag hade kanske inte så mycket vettigt att skriva heller! :D. Men nu är jag här igen! Skaffade den mest för att hjälpa en kompis, men nu kan jag ju lika gärna börja skriva också! Får se hur det går:).

Idag har varit en lång dag, har varit på jobbet i tio timmar ,( 9 timmar och 45 min för att vara exakt) och satt för de mesta i kassan. Det är ju lön idag, så det har varit hyffsat med folk! Tiden gick därför ganska fort, vilket är väldigt skönt:). 12-21.15 passen är mindre roliga! Då jobbar man verkligen heeela dagen.

Jaja, nu då? Nu sitter jag här och har precis hjälp Michelle med bakgrundsbild till hennes blogg. Tobias ligger och ser på fotboll, därför sitter jag här, annars hade jag självklart varit med honom! Men fotbollen lockar mig inte så mycket, om man säger så!

Vad har hänt på sistonde då? Det har hänt en hel del kan man väl säga, men de är inget jag tänker gå in på här :). Hihi.
Men kan berätta vad jag gjorde på midsommar! Då var jag, Tobbe, Stefan, Johanna, Jimmie, Therese, Jocke, ähm och en himla massa mer ( vi var tio st) som jag inte kan namnet på, och spelade fotbollsgolf! Gissa vem som kom sist!....... Du gissade rätt! Jag såklart :D haha.

När vi var klara där, åkte vi till Åminne där tobbes familj hade fixat midsommarmat, mums! Efter de blev de jordgubbar med grädde! Jag och Tobbe trodde vi skulle vara där hela kvällen, men Ida och Dennis som vi umgicks med sen hade ingen lust att vara kvar , så vi åkte hem till Tobbe och satt på hans terass! Spelade kort och lyssnade på musik. Efter ett tag kom Johan och Elin, men varade inte länge.
Klockan två gick jag o la mig, för jag jobbade dagen efter:( Tråååkigt, men sant! Resten satt kvar på terassen och drack.  Lite tråkigt att jag inte var med! Men men, det kommer väl fler midsommrar?:D

Annars hände inte så mycket mer! Men det var roligt i alla fall. Kanske kommer upp någon bild i ett senare inlägg!

Men ni får ha de så bra, så hörs vi senare eller i morgon! :)

(Så här glada är ni, över att jag kommit tillbaka:D )

Ciaó, Yvan!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0