he he he he eheh

Jag     har      uppdaterat     !     :    )

babbel

en vecka senare är jag tillbaka igen!
Tror de är så att det inte finns något att skriva om på dagarna för jag gör ju inget! Har så förbannat tråkigt!
Men nu har de varit helg och det har väl inte hänt så himla mycket bara för de! I fredags var jag hemma hos Julia och såg idol med henne och åt popcorn vilket är något vi gör väldigt ofta när vi ses.. äter popcorn alltså. Igår var jag bara hemma med mam o pap, såg film o åt godis :)  ooooch idag har jag sprungit, de va väldigt skönt för de var himlans länge sen jag gjorde de sist. Juste ja, jag var o simmade igår också. De va också väldigt skönt. Jag kommer liksom in i en annan värld när jag simmar. Men blir så trött på folk när dom simmar så jävla långamt o ligger typ i bredd, så igår ringde jag innan och frågade om det var mycket folk :) de va de inte så de va ju tur för mig :). Fan vad jag babblar nu da! Skulle ju säga vad jag gjort mer idag! har varit hos Felicia och sett en film. Hemsk vad jag sett på tv o film i helgen!
jaja, slutbabblat.. vad hände liksom? Vad får jag allt ifrån? Kanske ska skriva av mig här på dagarna när jag har tråkigt? Kan inte lova att de blir roliga saker, men ni som tycker de är tråkigt får helt enkelt skita i att gå in här :)

Tack o adjö

filibabba

Nämen tjeeenare! De va inte igår :)

Låtsas väl som att jag uppdaterar massa och babblar på som inget har hänt då !? :)

I fredags var jag hos Linnea och firade henne! Det var trevligt men jag orkade tyvärr inte gå med ut.
Igår var jag hos Felicia, vi lagade mat och bakade kladdkaka. Mums! Sen såg vi två filmer... mums igen =) dom var braoo. hihi



RSS 2.0