Länge sen sist?

Ja, och så gick det några dagar innan jag skrev nästa gång.... igen.
Jag tror nog att jag kommer lägga ner bloggen inom kort, eller vad tror ni!?

Vad har hänt nu då? I lördags så var jag med Amanda, Jenny och Michelle, medans tobias var med bobby.. sen sov vi hos mig. I söndags var Julia hos mig och vi såg såklart på Andra Avenyn.. Haha...Vilka nördar :D, men vi gillarét ;).

Skola idag, skola i morgon sen på torsdag ska jag stå en stund på mässan! Ledig på FREDAG :D.

Älsklingen mår inge bra så får se om jag vågar träffa honom i morgon.

Natti natti
Ciaó Yvan

..........

Nu är jag hemma! Gårdagen blev slapp. Satt och såg på tv med tobbe o hans mamma o käkade gurka, morötter och dipp:D. Sen var vi i stan och hämtade Jimmie och Therese som var lite på lyset...

Idag har vi (läs jag) städat... och varit ute och gått med taggen en stund i skogen!
Ikväll är vi hos mig men vi vet inte vad som händer. Tobbe är skittrött så vi lär väl vara hemma idag med :/

Jaja, ha en bra kväll!
Ciaó Yvan

Träningsvärk?

Det börjar kännas i benen nu kan jag säga.. Fy fan helt enkelt :D haha..  Var ju som sagt på spinning. Det var faktiskt kul! Skönt att få kämpa lite..

Nu ska jag alldeles strax sova, har ju skola i morgon:(. I morgon åker jag till min bebbe så jag vet inte om jag kommer skriva något i morgon. Det blir isåfall i skolan!
Sov gott!
Ciaó Yvan

Spinning

Hoooooola!

FIck nått ryck och började städa rummet, men det behövdes. Så nu är det renbäddad i sängen och undanplockat OCH inget damm på golvet.... det vill säga att jag dammsög.. Gick inte att få inte det snyggare, haha!

Jag har hunnit äta också, för att det ska gå ett par timmar innan jag ska till gymmet! Jag och mamma ska gå på ett spinning-pass. "HEJ JAG KOMMER VARA DÖD EFTERÅT". Är så himla trött så förstår inte riktigt hur jag ska orka! Men jag ska kämpa ändå.


Bild från google
Ciaó Yvan

Mvg? :)

Sitter i skolan. Provet i naturkuskap gick galant!

Snart har vi handel sen lunch och sen världens längsta håla... Men vi får uppgifter som ska vara klara i eftermiddag, så får vi sluta tidigare istället!

Såg ni "oskyldigt dömd" igår? Jag tyckte det var bra faktiskt:). Persbrandt gör ju serien :) .

Ciaó Yvan

Hemma

Jag är hemma och har slutat för dagen. Lektionen som är nu behövde jag inte vara med på, eftersom att jag och några till ligger före alla andra! That´s nice.
Så, vad ska jag göra nu? Äta mat kanske, det var fisk i skolan men jag åt endast två knäckemackor. Men det finns något annat som lockar... det står nämligen två nybakade pajer på spisen!! Mums.. men mamma är inte hemma och hon skulle ha hit någon, så vågar inte ta nu! :P

Annars ska jag väl plugga lite till provet i morgon, men känner mig säker så de behövs nog inte så mycket.
Kanske ska ut och gå eller något, det är ju så fint väder. Känns nästan som att våren är här redan!? Haha, om det ändå kunde vara så.. kan vi inte hoppa över hösten och vintern? Eller nej förresten, jag ser ju fram emot ganska mycket nu så det går inte! Jag fyller år, ska sluta med min förbaskade medicin och jag ska ha världens roligaste praktik! Sen är det ju jul också, så våren får vänta.

Vad tycker ni? Höst eller vår?




Ciaó Yvan


Lugnande te

Sitter och dricker te, som ska vara lugnande. Ta det inte fel :). Men man blir tydligen trött och sover gott eller något! :)

Har inte så mycket mer att säga, haha! Ska gå och sova snart i alla fall..
Ciaó Yvan

PUSS

Jag har ju glömt att berätta varför jag var så glad häromdagen! Det är nämligen så att jag är väldigt glad över en praktiskplats som jag ska vara på! Och det är kustateljen i Fårösund! Ni vet där man spelar in film!?  FIlmen som jag ska vara med att jobba med är en uppföljare till filmen "Darling" som kommer heta "Puss". Gustav och Alexander Skarsgård är huvudroller bland annat!



HIHI, jag är så glad! :)

Och nej, kommer inte praktisera där pågrund av att träffa skådisarna, utan för att jag tycker att det är skitkul! Jag hade ingen aning om vilken film som skulle spelas in när jag sökte!


Ciaó Yvan

Operation

Idag har det varit "plut-dag" så vi har varit lediga från skolan. MEN har haft utvecklingssamtal så var i skolan en halvtimme ändå! Samtalet gick bra och jag ska inte klaga på mina betyg.

I förmiddags var jag på lasarettet och kollade lite närmare på mina ögon. Jag ska opereras! Men det dröjer ett tag till, tyvärr.

Sitter just nu och pluggar, vilket betyder att jag försöker hitta massa fakta om Realismen, Romantiken och Naturalismen... Aahhh! Känns som att jag har hållt på med det här arbetet i evigheter och det blir aldrig klart! hittar ingen bra fakta..Eller jo det kanske, men vet inte vad jag ska skriva.. haha.

Ikväll är det Idol på tv och efter det "Främmande fågel". Den nya serien som är inspelad här, ni vet? Kollar ni på den?

Seeeeeee ya
Ciaó Yvan

Inte i min skola

Om en timme ungefär ska jag börja cykla till skolan, är inte "i min skola" om man säger så, på måndagar.. så det tar lite längre tid! Efter skolan ska jag till lasarettet för att ta prover som varje månad.. Efter det vet jag inte riktigt, om tobias inte har slutat så funderar jag på att träna på något sätt :) Gymmet blir det nog inte.. Men något här hemma kanske det blir, har ju trotts allt en träningscykel!

Ha en bra dag så hörs vi nog sen!
Ciaó Yvan

AA-nördar

Såg ni andra avenyn? :)
Det gjorde iaf jag och Julia. Ett tag kände vi oss verkligen som världens nördar! Jag skojjar inte när jag säger att vi laddat upp med popcorn, chips och dipp och satt klistrade i soffan med höga förväntningar kl 20.00. Hah. Det var inte super bra men andra avenyn är alltid bra. Är nog bara lite segt nu ibörjan innan det börjar hända saker. Dock så känner jag att jag inte kommer tycka om den nya familjen! Inte pappan iaf! Nu är vardagen igång som vi sa, haha! (vi såg även dom andra 2 avsnitten på webben)

Jag åkte hem, orkade inte sova där, med tanke på att hon börjar åtta och jag klockan ett. Så hade fått gått upp ett antal timmar tidigare om jag hade varit kvar hos henne!

Ska snart sova! God natt
Ciaó Yvan

Andra Avenyn

God morgon. Har varit vaken ett tag ioförsig men sitter fortfarande i sov-kläder( vad säger man??) i sängen..

Tobias är och jobbar lite idag, och när han ska hem till sig sen så funderar jag på att åka med och få snålskjuss till Julia. Vi ska nämligen sitta bänkade vid tv:n klockan åtta ikväll. Andra avenyn börjar och det kan vi inte missa. haha. Jag har sagt det förut men jag säger det igen.. Ja, jag tycker det är bra och ni som tycker det är ett tönt-program tyck de då. Men jag tycker att det är bra ändå :). Kommer ni ihåg att jag var i studion i somras? Ah, det var så roligt! :)


Bild från svt


Måste även plugga lite också, har prov i naturkunskap i veckan som kommer..:(

Vad ska ni göra denna söndag?

Ciaó Yvan

Ett gott skratt förlänger livet.

Är hemma nu. Tobias ser på "Vem kan slå Filip och Fredrik" på sin dator, eftersom att han missade det igår. Tycker det är lite tråkigt att han inte kan se det en annan gång :p. Mamma och pappa ska inte vara hemma ikväll, så vi ska laga mat här, sen kanske Elin och Johan kommer och myser med oss, haha :D. Se film eller något!

Skoldagen gick bra, lite drygt att vänta så mycket mellan allt vi gör bara. Men fick mig ett gott skratt i slutet av dagen. Julia är så tokig! :)

Ciaó Yvan

In school

Sitter nu i skolan med Micka brevid mig som trcker på tangenterna så det knattrar! Haha.. Hon åker förresten till kreta i morgon................................ avis? Ja!

Vi har ju som sagt lektioner i dag (brukar vara lediga fredagar) och vi börjar igen klockan ett. Uppgiften som vi skulle göra blev klar väldigt fort så nu sitter vi bara och väntar på nästa uppgift.

Ikväll ska jag vara med Tobias, men vi vet inte ännu om vi ska vara hos mig eller hos honom, det återstår att se. Men i morgon är vi hos mig, för Tobias ska på krogen så går han hem till mif efteråt! Får se vad jag hittar på under tiden.. hade hellre haft honom hemma :).

Ciaó Yvan

God natt

Har ni haft en bra kväll?
Själv har jag övningskört lite, ätit mat och sett på idol! Suttit här med datorn också..
Men nu ska jag sova. Vanligvis brukar vi vara lediga på fredagar men i morgon och nästa fredag ska vi vara i skolan för att jobba med den kommande studiemässan!

Så god natt
Ciaó yvan

nana

I´m so hapy i´m so glad.... nanana...
Ja, är glad över en sak men väntar med att säga tills det verkligen är 100% säkert. inget allvarligt alls bara en sak som jag blev väldigt glad över! :)

Sen kan det finnas saker som jag inte är lika glad över.................... (T)



Ciaó Yvan

I did it!

Jag gjorde de! Jag pallrade iväg till gymmet trotts att jag är trött! Och såklart så är det super-skönt efteråt!

Ikväll bli det nog bara att sitta hemma, se idol typ! Sen sova:p.
Har tyvärr inget att skriva om:/
Ciaó Yvan

Ny serie

Go kväll!  Tobias ser på fotboll och sa " men blogga lite nu".. kan säga att det är bara när han ser på fotboll som han säger så :D. haha.. Så får väl göra det då!
Såg nyss den nya serien på tv 4 som är inspelad här på Gotland!

Annars då? händer inte mycket, tänkte gå och borsta tänderna o sen sova! I morgon ska jag försöka komma iväg till gymmet igen! Men lite tråkigt att jag bara kan träna ben. Eller kan o kan, jag vill inte träna armar, axlar, bröst pågrund av att jag har ont! Måste kolla upp det där alltså!

God natt :)
Ciaó Yvan

Tre år

Hej! Nu var det några dagar sen sist! I fredags var jag och Tobias hos mig. I lördags så var jag hos min kusin som fyllde år! Efter det så tog jag bussen till min älskling och vi gjorde inte så hemskt mycket. Besökte dennis där han hade pokerkväll med några killar... varav tre av dom som vi sedan körde till ekeby där dom trodde att det var fest men icke sa nicke. Det var helt dött! Haha..

I söndags mina vänner, då firade jag och Tobias tre år! Hur firade vi? Vi firade inte med något speciellt. Vet inte varför men det blev bara inte så. Vi gjorde egen pizza och köpte massa godis iaf :). var även ute och gick ett bra tag. En lugn dag med andra ord!
Igår var det tillbaka till skolan igen, hade webbdesign! Och idag har jag haft engelska b, och projektarbete..

Nu sitter jag i min berömda säng ( :D ) och har pluggat lite! Måste nog fortsätta med det tyvärr!

Haft en bra helg?
Ciaó Yvan

Fotboll

Gokväll.

För en stund sedan så kom jag hem, jag har varit ute en sväng. Julia tyckte jag skulle komma till henne och Malin till Gutavallen coh se på fotboll. Så jag tog min sega cykel och trampade på! Kallt som tusan..

Nu sitter jag med tigerbalsam i nacken, det känns bättre för stunden.. Har så ont :/

Ni får sova gott!
CIaó Yvan

Jordens undergång

Sov hos Tobias inatt, så var tvungen att gå upp en timme tidigare än om jag hade sovit hemma! Men som tur var fick jag åka med Rickard in, annars hade de blivit ännu tidigare. Kommer till skolan, hämtar böckerna till naturkunskapen, kommer in i F-huset och får syn på en tv där de står att lektionen är inställd. AAAAAAAH, hade fått sovit längre! Jaja, skönt och slippa den lektionen.. läraren är så tråkig! Sen hade vi en lektion kvart i tio, slutade typ halv elva och nästa lektion började kvart i två! Världens håla :(.

Nog om skolan.. eller inte rikigt.. Har inte fått svar på mitt mail ännu ang praktiken :(...

Men nu får det vara nog om skolan :). Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Jag och Julia pratade om att vi skulle ses en stund, men vi har inte pratat idag så vi får la se hur det blir med det.

Ingen har väl kunnat undgå att jorden ska gå under!? Än så länge lever vi, och vi får väl hoppas att vi gör det ett tag till.
När jag läste de på expressen brydde jag mig inte så mycket, men igår började alla prata om de så klart man oroar sig. Fast man kan ju inte gå och dränka ner sig i såna tankar. Vi kommer ju inte lida av det direkt, och man blir ju inte dirket kvar ensam. Går jorden under, så dör ju alla och vi lär inte märka ett skit!  Nog om sånna tråkigheter också!


Känner att jag har varit lite off här i bloggen. Vet inte riktgt varför, men har inte så stor lust jämt. Men som nu fick jag världens ryck och kände att jag behövde skriva! Det går i vågor så att säga :)

Nu tänkte jag plugga lite matte! Se yaa
Ciaó Yvan

Jippiiiieee :)

Idga fick jag reda på att man inte måste praktisera inom Handel vilket jag trodde! Är skitglad :D:D::D:D:D:D:D:D!!!!!
Har precis skickat iväg ett mail som jag hoppas få svar på så snabbt som möjligt.. Hihihihi

Tobias kommer när som helst och hämtar upp mig. Ska vara hos honom ikväll! :)

Ciaó Yvan

Boring

Blev inget bloggande igår. När jag kom hem från skolan följde sandra med hem och kollade hur jag bodde, sen vidare hem till henne där det var meningen att vi skulle plugga men jag fastnade efter ett tal i matteboken! AAAh, tur att Micka kan hjälpa mig =). Stack hem och åt och lite medans hon var på kalas, sen cyklade jag dit igen!

Idag har jag bara en lektion.. och klassråd. Börjar tolv slutar två! Jaja, ha en bra dag =)
Ciaó Yvan

Kristallen

Sov rätt länge idag, börjad inte förens ett. När jag cyklade till skolan så regnade det, och när jag kom fram var jag heeeeelt genomblöt :(..
Tobias är här och vi har precis sett klart en film, och kockan åtta börar kristallen! Det ska vi se och jag ska äta gurka med dipp:) hihi..

Ciaó Yvan

Honey i´m home

Hejsan. Nu är vi hemma, jag hos mig och Amanda hos sig. Det har varit en jätte bra och rolig helg. Det var skönt att få komma bort från ön och göra lite annat :). IV har shoppat, varit på bio och igår var vi på grönan :). Hihi... Berättar mer senare, nu ska jag fixa lite och plugga! Hoppas ni haft e bra helg.



VÄLKOMMEN TILL FRITTFAL, och tilt. :D

Ciaó Yvan

SUUUUPERSTAR

HOOOOOLA :D
Står och sjunger för fulla halsar i min kära systers lägenhet. Jag och amanda har varit och shoppat, nu är vi hemma och lämnar av allt. Ska snart dra igen, då ska vi äta mat och sen gå på bio :)..
Hoppas ni har det bra..

Och älskling (T), om du läser : JAG ÄLSKAR DIG!! :)

Hejsan Hoppsan!

Hejsan hoppsan, Amanda här
Tycker Yvaan är lite dålig på att uppdatera så tänkte hjälpa henne lite på traven!
Sitter hemma hos Yvaan :D vi skall ju som sagt till stockholm imorgn :D det skall bli riktigt kul, bio, grönan, shopping och tacobar såklart ;) Det är det yvette tjatat om hela dagen,haha.
Nej men detta skall bli riktigt riktigt kul, känns skönt att komma bort lite från denna trista ö!
Även fast vi har haft riktigt skönt väder idag, eller vad säger ni ?
Men detta skall bli myspys, även fast vi måste gå upp jätte tidigt :O det känns lite hårt just nu, men det klarar vi :P vi har ju en väldigt god frukost att se fram emot, frallor, juice,ägg, jag har dessutom en banan och en ask körsbärstomater :D smask!
Nej men nu skall vi krypa ner i sängen lite, haha!
Ni får ha det fint så hörs vi alla, Puss

Stockholm

ingen uppdatering igår.... inte bra :) Och det kommer nog inte bli det i morgon och på lördag heller. För att i morgon så ska jag och Amanda till Stockholm! :) Vi hade tänkt tatuera oss, men inte inte ett enda ställe tatuerar om man är under 18 med målsmans tillstånd! Jo ett ställe hittade vi, men då måste föräldern vara med, det gick inte med underskrift.... Dessutom så klickade han mig så han kan ju glömma att han får mig som kund =). Hihi..

Men ni får ha de så bra här hemma på ön:)
Ciaó Yvan

Trötter..

Sorry för dålig uppdatering!

Började åtta i morse och slutade typ vid ett, den sista lektionen blev inställd. Jag gick med Micka ner till öster och sen gick jag och tränade. Är jätte trött idag med, så kände inte att jag gjorde mitt bästa på gymmet :/.

Har suttit här hemma och gjort lite matteuppgifter som ska vara klara i morgon, sen så har Linnea varit här en stund också!
Men nu sitter jag nerbäddad i sängen och ska sova, så sov gott allihop :)

Ciaó Yvan

webbdesign

Kom hem från skolan för ca en timme sen, har haft webbdesign..
Tobias kommer närsom helst, han skrev ett sms" Ta fram två glas vatten och en skål"... ???
Aja, annars är jag sjukt trött, helt slut verkligen. Jag var hos naprapaten i morse, kan det vara det? Ne, har inte blivit så förut..


Ciaó Yvan

RSS 2.0